Ma Vie Sans Chocolade cakemix glutenvrij bio 300 gram
Merk
Inhoud
300 Gram
4,69
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Chocolade cakemix glutenvrij bio
Mix voor biologische en glutenvrije chocoladecake. Wil je een makkelijke, maar toch heerlijke, glutenvrije chocoladecake bakken?
Met de chocolade cakemix van Ma Vie sans Gluten staat er in een handomdraai een heerlijke, glutenvrije chocoladecake op tafel!
Ook geschikt voor het maken van glutenvrije chocolade cookies.
Ingrediënten
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten.
Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur).
1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe.
3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag.
4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar.
Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.
Bewaren
Droog en koel bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Mix voor biologische en glutenvrije chocoladecake. Wil je een makkelijke, maar toch heerlijke, glutenvrije chocoladecake bakken?
Met de chocolade cakemix van Ma Vie sans Gluten staat er in een handomdraai een heerlijke, glutenvrije chocoladecake op tafel!
Ook geschikt voor het maken van glutenvrije chocolade cookies.
Ingrediënten
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1624 kJ/384 kcal |
Vetten | 3,10 gram |
waarvan vezadigde vetzuren | 1,50 gram |
Koolhydraten | 82,0 gram |
waarvan suikers | 56,0 gram |
Vezels | 4,80 gram |
Eiwitten | 4,60 gram |
Zout | 0,80 gram |
Gebruik
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten.
Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur).
1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe.
3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag.
4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar.
Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.
Bewaren
Droog en koel bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten.
Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur).
1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe.
3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag.
4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar.
Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist