Ma Vie Sans Chocolade cakemix glutenvrij bio 300 gram

Inhoud
300 Gram
4,69
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
Min. 1 artikelen.
  • Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
1 boom zal worden geplant voor elke bestelling.

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Chocolade cakemix glutenvrij bio
Mix voor biologische en glutenvrije chocoladecake. Wil je een makkelijke, maar toch heerlijke, glutenvrije chocoladecake bakken?
Met de chocolade cakemix van Ma Vie sans Gluten staat er in een handomdraai een heerlijke, glutenvrije chocoladecake op tafel!
Ook geschikt voor het maken van glutenvrije chocolade cookies.

Ingrediënten
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*. *afkomstig van biologische landbouw.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1624 kJ/384 kcal
Vetten 3,10 gram
 waarvan vezadigde vetzuren 1,50 gram
Koolhydraten 82,0 gram
 waarvan suikers 56,0 gram
Vezels 4,80 gram
Eiwitten 4,60 gram
Zout 0,80 gram


Gebruik
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten.
Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur).

1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe.
3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag.
4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar.

Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.

Bewaren
Droog en koel bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk

Land van herkomst
Frankrijk
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten. Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur). 1) Verwarm de oven voor op 180°C. 2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe. 3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag. 4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar. Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overMa Vie Sans Chocolade cakemix glutenvrij bio 300 gram
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

  1. image
    Amarelli Laurierdrop spezzata/amerelli 1 kilogram 1 Kilogram Laurierdrop spezzata brokjes
    69,49
    1 Kilogram
  2. image
    TerraSana Linzenchips Thai sweet chili bio 75 gram 75 Gram Terrasana Linzenchips Thai sweet chili bio
    2,29
    75 Gram
  3. image
    Bach Bloesem Bloesems pastille nr. 41 concentratie 50 gram 50 Gram Suikervrije pastilles uit acaciasap (Arabische gom) met extracten van originele bachbloesems.
    7,95
    50 Gram