TerraSana Tamari Japans glutenvrij bio 1 liter
Merk
Inhoud
1 Liter
15,39
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Tamari Japans glutenvrij bio
Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot! Video: zo maken ze onze tamari.
Ingrediënten
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment. *= van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Japan
Tamari is een krachtige, glutenvrije Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze tamari wordt op authentieke wijze gemaakt door echte Japanse kenners en heeft een fermentatieperiode nodig van maar liefst 12 maanden. Dit gebeurt in 100 jaar oude cederhouten vaten. De smaak van tamari is heerlijk complex en bevat alle vijf de smaken: zout, zuur, zoet, bitter en umami. Met deze Japanse sojasaus til je werkelijk ieder gerecht naar een hoger niveau: (miso)soepen, noodlegerechten, marinades, sushi, en zelfs stamppot! Video: zo maken ze onze tamari.
Ingrediënten
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment. *= van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 354 kJ / 83 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
6,5 gram 0,5 gram |
Vezels | 0,7 gram |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 13,1 gram |
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Japan
SOJAbonen*, water, zeezout, shochu gezouten* (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment.
*= van biologische landbouw.
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist